A Telegram alapítója interjút adott Tucker Carlsonnak

A Telegram alapítója, Pavel Durov elmondta, hogy februárban háromórás interjút adott egy „liberális újságírónak", akinek a nevét nem közölte, és még aznap beszélt a konzervatív Tucker Carlsonnal.

2024. 04. 16. 20:32
Telegram Messenger App logo with Russian flag.
Illusztráció, amelyen a Telegram Messenger App logója látható egy mobiltelefonon az orosz zászló színeivel együtt. Fotó: Stanislav Kogiku Forrás: APA-PictureDesk/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Őszinte tudok lenni az egész közönséggel, és mindenkinek elmondhatom a Telegram történetét – mondta Pavel Durov Tucker Carlsonnak egy interjúban.

A bejegyzés szerint az interjú a közeljövőben videóformátumban is megjelenik, a pontos dátumot nem nevezték meg. Durov azt is bejelentette, hogy Tucker Carlson Network hivatalos csatornája is megjelent az alkalmazásban.

Borítókép: Illusztráció, amelyen a Telegram Messenger app logója látható egy mobiltelefonon az orosz zászló színeivel együtt (Fotó: APA-PictureDesk/AFP/Stanislav Kogiku)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.