Medvegyev elmagyarázta, Ukrajna mitől terrorista állam

Ukrajna már most is terrorista állam, amely szabadon, következmények nélkül gyilkolja saját és más népek állampolgárait, legalábbis így vélekedik az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

2024. 04. 02. 20:48
Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese (Fotó: AFP/POOL/Mikhail KLIMENTYEV)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ukrajnát nemzetközileg terrorista államnak kellene elismerni, legalábbis erről írt egy bejegyzésben a Telegramon Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese. 

Ukrajna már most is terrorista állam, amely szabadon, következmények nélkül gyilkolja saját és más népek állampolgárait. Gyilkol a városokban és a lövészárkokban, gyilkol még a börtönökben is. Ez még a csúnya halarcú brit tyúkoknak és a Fehér Ház gyepén nagy stabilitást biztosító cipőben flangálóknak is nyilvánvaló

– fogalmazott Medvegyev, arra utalva hogy Joe Biden amerikai elnöknek speciális cipőre van szüksége ahhoz, hogy ne essen el folyton. 

 

Medvegyev azt is megjegyezte, hogy ha bebizonyosodik, hogy az ukránok felelnek a moszkvai terrortámadásért, akkor biztosan nem fogják Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt a Nemzetközi Büntetőbíróság elé hurcolni. De az ENSZ-ben sem lehetne átvinni egy olyan határozatot, amely terrorista államnak ismerné el Ukrajnát.

Mi a teendő? Egyszerűen szétzúzni a Bandera-disznókat, ahogyan azt a Szovjetunió a háború után hősiesen megtette. A vezetőket pedig alkalmasint likvidálni

– jelentette ki az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Borítókép: Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese (Fotó: AFP/Mikhail Klimentyev)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.