Hét métert zuhantak a sportközpont tetejére mászó gyerekek + videó

Dél-Németországban négy gyermek súlyosan megsérült, amikor szombaton beszakadt alattuk egy sportközpont tetőablaka – közölte a rendőrség.

2024. 05. 05. 13:19
Several children fall through sports hall roof
Borítókép: A mentők egy tornaterem közelében teljesítenek szolgálatot Németországban. (Fotó: Marius Bulling / DPA / dpa Picture-Alliance az AFP-n keresztül) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a négy 13 éves gyermek este nyolc óra után a Stuttgarttól mintegy húsz kilométerre keletre fekvő Remshaldenben felmászott a helyi sportcsarnok tetejére.

Mentősök állnak egy sportközpont előtt Németországban. (Fotó: Kohls/SDMG/dpa Kohls / SDMG / dpa Picture-Alliance az AFP-n keresztül)
Mentők állnak egy sportközpont előtt Németországban. (Fotó:  Kohls/SDMG/dpa Picture-Alliance az AFP-n keresztül)

Az aaleni rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy a gyerekek mintegy hét méter magasból zuhantak le egy tetőablakon keresztül. Helikopterrel vitték őket kórházba.

A rendőrség vizsgálja, hogy miért és hogyan másztak fel a tetőre

 – derült ki a közleményből.

A mentőakcióban három helikopter, két rendőrjárőr, negyven tűzoltó vett részt hét járművel, a hatóságok továbbá számos mentőautót vezényeltek a helyszínre.

Borítókép: A mentők egy tornaterem közelében teljesítenek szolgálatot Németországban. (Fotó: Marius Bulling/DPA/dpa Picture-Alliance az AFP-n keresztül)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.