Gálvölgyi János: Köszönöm az értem mondott imákat! + fotó

Megköszönte, hogy nem kapott sok alpári üzenetet.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 24. 5:45
null
20200819 Veszprém A III. Rátonyi Róbert Operettfesztivál keretein belül beszélgetés Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművésszel a Petőfi Színházban A képen: Gálvölgyi János Kossuth-díjjas színművész Nemlaha György művészeti író Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló Fotó: Pesthy Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gálvölgyi Dorka nagyjából kedd este tíz óra környékén osztotta meg édesapja, Gálvölgyi János színművész sorait.  „Annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jólesik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok” – kezdte a bejegyzést Dorka. Alább pedig a színművész szavai.

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket” – jegyezte meg Gálvölgyi János.

Hozzáfűzte továbbá, hogy 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számára: ha ennyi embernek okozott az életében talán pár percnyi örömöt, nem élt hiába. „És remélem, hamarosan találkozunk!” – zárta az üzenetet a színművész. 

Borítókép: Gálvölgyi János (Fotó: Veszprém Megyei Napló/Pesthy Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.