Johnny Depp zenekarának szlovákiai koncertjét is lemondták

Az indoklás szerint ennek nincs köze a budapesti eseményekhez.

2023. 07. 20. 20:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hollywood Vampires besztercebányai koncertjét is lemondta – derült ki a zenekar Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből. A döntés Johnny Depp bandája azzal indokolta, hogy Szlovákiába érkezve ébredtek rá, hogy a koncert tervezett helyszíne nem készült el, így veszélyt jelentett volna rájuk és a közönségre is. Hozzátették, nagyon mérgesek a fejlemények miatt, de reményeik szerint mihamarabb visszatérnek pótolni az elmaradt eseményt.

Siettek leszögezni azt is, hogy a szlovákiai koncert lemondásának nincs köze ahhoz, hogy – ismeretlen okból – a héten budapesti fellépésük is elmaradt.

Külön kiemelték, hogy a banda minden tagja ép és egészséges, és az európai turnét Lengyelországban és Németországban folytatják. 

Hogy a budapesti koncert miért maradt el, arra nem adtak egyértelmű magyarázatot, csupán „váratlan körülményekre” hivatkoztak. Lapunk értesülései szerint Johnny Depp, aki basszusgitáron játszik a bandában, rosszul lett, illetve korábbi bokasérülése miatt is nehezen mozgott volna a színpadon. Más sajtóértesülések szerint „túl erősre sikerült a buli” a rocksztároknak, és ezért nem tudtak fellépni.

A közösségi médiában mindenesetre olyan kép jelent meg Johnny Deppről, amint a koncert napján egy itallal még gond nélkül sétálgatott.

Néhány nappal korábban a csehországi Brnóban még színpadra léptek.

Borítókép: The Hollywood Vampires. (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.