A Disney idei karácsonyi üzenete: teljesüljön minden kívánságod!

November 6-án a Disney elindította a Teljesüljön minden kívánságod című ünnepi kampányát, amely a kívánságok erejére összpontosít a vállalat 100. évfordulójának évében. A kampány része az „Ünnepi kívánság” című élő szereplős ünnepi videó, amelyet a Walt Disney Animation Studios hamarosan megjelenő, Kívánság című filmje ihletett és amelyet több mint 50 országban mutatnak majd be.

Forrás: Disney2023. 11. 06. 18:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Grammy-díjas nigériai–brit rendező, Meji Alabi rendezte reklámot teljes egészében Dél-Afrikában forgatták, a jelenetek pedig hat földrajzi helyszínt és nyelvet mutatnak be. A film a világ különféle tájain élő emberek történeteit meséli el, akiknek minden vágyuk, hogy a szeretteikkel tölthessék az ünnepeket és feleleveníthessék az ünnepi hagyományokat.

Meji Alabi így nyilatkozott: – Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen remek csapattal dolgozhattam együtt a Disney idei ünnepi kampányán. A forgatás során számos kiemelkedő pillanatban volt részem,

de a legemlékezetesebb talán az volt, amikor a dél-afrikai gyerekkórus dalra fakadt.

Szó szerint libabőrös lettem az éneküktől.

A Walt Disney Animations új filmje, a Kívánság ihlette ünnepi reklámban elhangzik a Hamupipőke című film világszerte ismert dala, „Az álom szívünk vágya”, amelyet úgy hangszereltek át, hogy több előadó közös hangján csendülhessen fel. Az angol változatban az Oscar-díjas színész- és énekesnő, Ariana DeBose énekli a nyitó sorokat, a Wish főszereplőjét, Ashát megszólaltató szinkronszínésznők pedig több mint tizenhét másik nyelven követik a példáját. A reklámot az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában készítették.

Joss Hastings, a Disney Consumer Products, Games and Publishing globális marketingért felelős alelnöke a következőt nyilatkozta: – Az ünnepi hagyományok világszerte eltérőek lehetnek, de bárhol és bárhogyan is ünnepelünk, 

mindannyian arra vágyunk, hogy a szeretteink körében tölthessük az év eme különleges időszakát. 

Borítókép: A Walt Disney Animations új filmje, a Kívánság ihlette az ünnepi reklámot (Forrás: Disney)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.