Megérkezett a The Buccaneers az Apple TV műsorára + videó

A Bridgerton család új évadára még várni kell, de addig is itt egy hasonló miliőben játszódó sorozat, amelyben bonyodalmakban és erotikában sincs hiány. Az Apple TV+-on november 8-án debütált a The Buccaneers, amelynek középpontjában egy szerelmi háromszög áll. Vajon az angol arisztokrácia mit szól mindehhez?

2023. 11. 16. 10:00
The Buccaneers Apple TV
Forrás: Apple.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A The Buccaneers Az ártatlanság koráról is ismert Edith Wharton azonos című regényéből készült, ám befejezetlen maradt. A kilencvenes években idehaza a Hozományvadászok címmel láthatták a nézők. A könyvből ezúttal egy női kreatív csapat készített adaptációt: a streaming sorozat kreátora Katherine Jakeways, a rendezője pedig a BAFTA-díjas Susanna White. Utóbbi a BAFTA-jelölt Beth Willisszel executive producerként is dolgozott a projekten.

The Buccaneers
Már látható a The Buccaneers az Apple TV műsorán (Forrás: Apple.com)

A történet az 1870-es években játszódik először New Yorkban, ahol fiatal lányok keresik a szerelmet, miközben próbálják élvezni az életet. A kisasszonyok Londonba utaznak, ahol jelenlétükkel felpezsdítik a szigorú angol arisztokrácia mindennapjait. Tele vannak szenvedéllyel, imádják a fényűző estélyeket, és nem csupán férjet szeretnének maguknak fogni, de ki is akarnak teljesedni. Céljuk, hogy különféle címeket szerezzenek. Mindezt úgy, hogy fittyet hánynak a tradíciókra, az angol arisztokrácia szabályaira.

 

The Buccaneers első évada már streamelhető az Apple TV-n

A történet középpontjában egy szerelmi háromszög áll, így bonyodalmakból sincs hiány. A nézők november 8-tól láthatják az Apple TV+ újdonságát. Az első három epizód már streamelhető, az újabb részek pedig hetente érkeznek majd.

A The Buccaneers egyik főszereplője Kristine Froseth, aki Nan St. George-ot alakítja, ő áll a szerelmi háromszög középpontjában. De láthatjuk Alisha Boe-t, aki korábban a 13 okom voltban szerepelt. Továbbá feltűnik még mások mellett Christina Hendrick, Imogen Waterhouse és Kate Winslet lánya, Mia Threapleton is.

Borítókép: Jelenet a filmsorozatból (Forrás: Apple.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.