Bőrtok takarja Besenczi Árpád csonkolódott ujját

A Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatója november közepén sérült meg súlyosan az Indul a bakterház előadásán. Egy mozgalmas jelenetben jegygyűrűje beleakadt egy kiálló díszletelembe, és Besenczi Árpád ujjának egy része leszakadt. A jelenetet kisfia is végignézte, aki ugyancsak a darabban szerepelt.

Forrás: Story magazin2023. 12. 17. 13:00
Besenczi Árpád színigazgató
20221013 Zalaegerszeg Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színháhu igazgatója a podcast felvételén. Fotó: Péter B. Árpád PBÁ Zalai Hírlap ZH Fotó: Péter B. Árpád Forrás: Zalai Hírlap
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színház igazgatójának jelenlegi állapotáról a Story magazin számolt be. Mint írják, Besenczi Árpád a sérült ujját védendő egy bőrtokot visel a kezén, melyet a színház egyik jelmeztervezője készített neki az intézmény varrodájában.

Besenczi Árpád
Besenczi Árpád a Magyar Színházi Társaság Jó kérdés sorozata zalaegerszegi találkozóján 2023. március 7-én (Fotó: Zalai Hírlap/Fehér Márk)

A lapnak a színész elmondta, hogy már hozzászokott a fájdalomhoz, a sérülés helye jelenleg viszket, csíp. A legjobban az bántja, hogy mivel nem tudja rendesen használni a kezét, így nem tud részt venni a család karácsonyi előkészületeiben. Nem tud autót vezetni, főzni, és a karácsonyfát sem tudja majd befaragni.

A Story magazinnak most Nagy Kornélia, Besenczi Árpád felesége is megszólalt a baleset estéjéről

– A hétéves kisfiunk is játszik a darabban, ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér, és összeesik a fájdalomtól. Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj. Engem a férjem hívott, miközben úton voltam a másik három gyerekkel, és nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj – idézte fel a történteket Nagy Kornélia, aki hozzátette, hogy amikor megtudta, hogy akkora baj történt, hogy még az előadást is meg kellett szakítani, sokkot kapott.

 

 

Borítókép: Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színház igazgatója podcastfelvételen 2022. október 13-án, Zalaegerszegen (Fotó: Zalai Hírlap/Péter B. Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.