Beyoncé a countryval kacérkodik új albumán + videó

Az énekesnő a Super Bowlon egy reklámban árulta el, hogy nemsokára érkezik Act II című albuma.

Forrás: Rolling Stone2024. 02. 12. 16:00
Beyoncé
Beyoncé Forrás: AFP/Kevin Winter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikaifutball-bajnokság döntőjén levetített kisfilmben Beyoncé egy sor dolgot megpróbál, hogy magára irányítsa a figyelmet: limonádét árul, szaxofonozik, még az amerikai elnöki székért is elindul, végül, mivel egyikkel sem sikerül felrobbantani az internetet, bejelenti: hamarosan debütál új albuma, az Act II – derül ki a Rolling Stone magazin cikkéből. 

A country stílusú zenéket tartalmazó lemez tulajdonképpen a texasi Houstonból származó énekesnő születési helyére reflektál, és a Renaissance-trilógia második része lesz. Az Act II 16 dala közül kettőt, a 16 Carriages és a Texas Hold ’Em címűt már közzé is tette Beyoncé, így ezeket meg is hallgathatjuk.

Az új album március 29-én válik elérhetővé a rajongók számára. 

 

Borítókép: Beyoncé (Fotó: AFP/Kevin Winter) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.