Visszatér Budapestre az Il Volo pop-opera trió

A világhírű olasz pop-opera trió, az Il Volo október 10-én az MVM Dome-ban ad koncertet sikeres tavalyi budapesti fellépése után – közölték a szervezők kedden az MTI-vel. Az Il Volo 2023-ban a Papp László Budapest Sportarénában hódította meg műsorával a közönséget, idén pedig visszatér a Koncertpromo és a BRICS Entertainment szervezésében.

Forrás: MTI2024. 02. 13. 19:00
null
Fotó: AILURA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A három énekes, Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto a 2015-ös San Remó-i dalfesztivál megnyerése után Olaszország képviseletében lépett színpadra a 2015-ös eurovíziós dalfesztiválon. A trió azóta világszerte népszerű lett szenvedélyes előadásmódjával és repertoárjával, amely átível a világ zeneirodalmán, a klasszikus olasz dallamoktól a modern pop-operáig.

Az együttes a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon (Forrás: Wikipédia)

A csapat dolgozott együtt Barbra Streisanddal, Eros Ramazzottival, két ízben is fellépett Ferenc pápa előtt. 

A bel canto éneklés hagyományát képviselő Il Volo a tökéletes dallamformálást helyezi az előadás középpontjába.

Borítókép: Az Il Volo (magyarul: A repülés) egy olasz pop-opera trió (Forrás: Wikipédia)
 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.