Ezt a magyar filmet csak a Dűne 2 előzte meg

Nagyot meneteltek a márciusi ifjak. Minden idők legnagyobb magyar filmes bevételét érte el a bemutatás első hétvégéjén a Petőfi-film.

2024. 03. 18. 20:00
Most vagy soha
Menetelnek a márciusi ifjak Fotó: Fórum Hungary
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint 162 millió forint bevételt hozott össze a Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilm a nyitóhétvégéjén. Ezzel a 75 551 nézővel a Most vagy soha! 1990 óta minden idők legnagyobb magyar filmes bevételét érte el a bemutatás első hétvégéjén – közölték a film producerei és a Forum Hungary.

A film első hétvégi nézőszámát tekintve – a Covid utáni időszak – legsikeresebb magyar filmje

– tették hozzá.

A Most vagy soha! 2024 eddigi második legnagyobb bevételét könyvelte el, csak a Dűne 2 előzte meg az első hétvége jegyértékesítése alapján – állapították meg.

 

Minden alkotótársam nevében hálásan köszönöm a közönség érdeklődését és példátlan szeretetét! A Most vagy soha! az a film, amit szinte mindenki szeret, aki már látta. Szeretnénk, ha mindenki a saját szemének hinne! Tisztelet Petőfi Sándornak, Szendrey Júliának és a Márciusi Ifjaknak!

– idézik a közleményben Rákay Philipet, a film kreatív producerét.

Borítókép: Menetelnek a márciusi ifjak (Forrás: Most vagy soha!)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.