Slash szólójával robbantotta fel az Oscar-gálát Ryan Gosling + videó

Még az operatőrt is bevonták a performanszba.

2024. 03. 11. 11:30
SLASH; GOSLING, Ryan
Los Angeles, 2024. március 11. Ryan Gosling amerikai színész (b) és Saul Hudson, ismertebb nevén Slash, az amerikai Guns N Roses együttes brit-amerikai gitárosa Ken dalát (I'm Just Ken) adja elõ a Barbie címû filmbõl a 96. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2024. március 10-én. MTI/EPA/Caroline Brehman Fotó: Caroline Brehman
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csillogó, rózsaszín öltönyben lépett az Oscar-gála színpadára a Barbie film Kenjét alakítotó Ryan Gosling, hogy előadja a film azóta is nagy népszerűségnek örvendő betétdalát, az I’m just Kent. Azonban nem Gosling élő performansza volt az egyetlen meglepetés, a dal második felében csatlakozott hozzá a Guns 'n' Roses legendás gitárosa, Slash. Ami ezután következett, annak valószínűleg ott lesz a helye a poptörténelem krónikáiban.

A videó itt tekinthető meg.

 

Borítókép: Ryan Gosling amerikai színész és Slash Ken dalát (I’m Just Ken) adja elõ a Barbie című filmből a 96. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2024. március 10-én (Fotó: MTI/EPA/Caroline Brehman)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.