idezojelek

Márki-Zay devianciaként értelmezte a homoszexualitást

A baloldal miniszterelnök-jelöltje legutóbb a Telexnek adott videóinterjúban villantotta meg a belső énjét, és azt mondta, amit valójában gondol.

Cikk kép: undefined

Egyre nehezebb eligazodni és értelmet találni Márki-Zay Péter kínos szónoklataiban és nyilatkozataiban, de ha kitartóak vagyunk, mindig akad egy-egy kitüntetett pillanat, amikor őszintén és egyértelműen beszél. A baloldal miniszterelnök-jelöltje legutóbb a Telexnek adott videóinterjúban villantotta meg a belső énjét, és azt mondta, amit valójában gondol.

Az újságíró minden áron ki akarta húzni Márki-Zayból, vajon miért gondolja azt, hogy április 3-ig, a választásokig már nem hozzák nyilvánosságra beígért lejárató felvételeket kormánypárti politikusok magánéletéről. Emlékszünk még, hogy az ördög ügyvédje nevű profil mögé bújt személy vagy személyek a közösségi médiában tavaly év végén álltak elő azzal, hogy hamarosan leleplező felvételeket közölnek Varga Judit igazságügyi miniszterről, aki szerintük a „lányokat is szereti.” A miniszter asszony azonnal feljelentést tett és visszautasította az alantas rágalmakat, a rendőrség pedig ismeretlen tettes ellen nyomozni kezdett.

Márki-Zay Péter is emlegette, hogy egy blog három, kormánypárti meleg politikusról is „botrányos” anyagokat publikál majd. Február közepén az ATV-ben pedig konkrétan megnevezte, hogy a Borkai-botrányt is kirobbantó Az ördög ügyvédje hozza majd nyilvánosságra a felvételeket három miniszterről.

Most a telexnek adott interjúban a „nagy leleplezés” elmaradásának egyik lehetséges okaként az erkölcsi megfontolást említette. Innen érdemes szó szerint idézni a baloldal kapitányát: „…és bár belengették, hogy szexuális devianciákkal fogják lejáratni a kormányt, de aztán rájöttek, hogy milyen erkölcstelen lenne kihozni és coming outoltatni valakit…”

Szexuális deviancia? Csak nem? A miniszterelnök-jelölt tehát a homoszexualitást devianciaként, azaz az általánosan elfogadott társadalmi normáktól való eltérésként értelmezi. Eddig a baloldalon csak azt hallottuk, hogy a szivárványos családmodell a haladás és a felvilágosodás legnagyobb csodája, legyünk „elfogadók”, szeressük a „sokszínűséget”, tekintsük természetesnek az azonos nemű emberek szexuális és párkapcsolatát, engedélyezzük nekik a házasságkötést és a gyermekek örökbe fogadását.

Izgalommal várom, mi jöhet még, és szinte sajnálom, hogy már csak bő két hétig tart a kampány. Lehet, hogy legközelebb azt is megtudjuk a baloldal messiásától, hogy kik azok az „árulók”, akik az ellenzék soraiban megbújva a vesztükre törnek.

Addig is várom az ellenzéki összefogás bátor és haladó politikusainak tiltakozását a miniszterelnök-jelölt homofób megnyilvánulása ellen, kéz a kézben – azaz vállt vállnak vetve – a baloldali és liberális véleményformálókkal és emberi jogi szervezetekkel.

De legalább a kék szalagot lecserélhetnék egy szivárványosra.

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: YouTube)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.