idezojelek

Cseh Katka hatalmas öngólt lőtt a Momentum hálójába

Leleplezte a saját pártját.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Kurucz Árpád

A Momentum EP-képviselője ezúttal egy Instagram-posztban igyekezett felhívni magára a figyelmet. Felolvasott a nagy vihart kavart Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyvből. A következő szöveget írta a videójához:

„Olvassatok fel Ti is egy »veszélyes« könyvből, álljunk ki a kirekesztés, a megbélyegzés ellen. Meseország mindenkié!”

A gyermekvédelmi törvény eredményeként az LMBTQ-szervezetek kiszorultak az iskolákból, de az arcátlan nyomulásuk tetten érhető. Ennek a lobbitevékenységnek az ékes példája a Meseország mindenkié mesekönyv.

Korábban a szülőknek, nagyszülőknek és a nevelőknek címzett nyílt levelében Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató a következőket írta a botrányos könyvről:

„A Meseország mindenkié mesekönyv csak a jéghegy csúcsa, de jól megmutatja, hogy mi a kibontakozóban lévő probléma, amely mindannyiunk számára kérdéseket tesz fel”. 

A szakember az első magyar LMBTQ-ideológiát tartalmazó mesekönyv kapcsán arra emlékeztetett, hogy létezik egy társadalmi kisebbség, amely azt szeretné elérni, hogy fellazítsuk, sőt tagadjuk a férfi, illetve a női nemet és az ezzel járó életszövetség elfogadott kereteit, amely nézetekre már kisgyermekkortól kezdve – mesékkel, különböző foglalkozásokkal és szerepjátékokkal – a gyerekeket is érzékenyíteni próbálják. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cseh Katka ezzel a jópofának szánt performanszával most nyíltan beállt az érzékenyítők táborába, közvetlenül Steiner Kristóf és Lakatos Márk mögé, pontosan megmutatva, hogy a Momentum politikája miből is áll. Kizárólag a baloldali, liberális kánonnak kívánnak megfelelni, nekik járják a pávatáncukat, és közben nagy ívben tesznek a magyar emberek valódi problémáira. Ezért fáj nekik, hogy a kormánypárt ilyen népszerű, pedig a titok csak annyi, hogy az emberek valódi problémáira kell megoldásokat keresni, nem pedig az LMBTQ-lobbi parancsainak megfelelni.

A Momentum üdvöskéjének ez a kis felolvasó posztja nem volt más, mint egy hatalmas öngól a saját pártjának a hálójába.

Borítókép: Cseh Katalin beszédet mond egy korábbi egy kampányrendezvényen (Fotó: Kurucz Árpád)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hogyan tovább, Ferencváros?

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Nem akarunk woke-keltetőt Józsefvárosban

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.