idezojelek

Kovács Zoltán akkora pofont osztott ki az ellenzéknek, hogy még most is cseng Gyurcsányék füle

A balos főszerkesztő borította a bilit.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Klikk TV Mélyvíz című műsorának az Élet és Irodalom főszerkesztője volt a vendége. Kovács Zoltán a tőle megszokott módon bírálta a kormányt. Azonban elkeseredésében nagyon keményen kiosztotta az ellenzéket. Már ő sem bírja nézni a baloldal vergődését:

„Akkor robbanthatna az ellenzék, ha elhinnék az emberek, hogy van egy olyan párt vagy pártkoalíció, amelyik ezt meg tudná valósítani, de az a baj – és ezt látjuk az önkormányzati és EP-választásoknál is –, hogy próbálkozások vannak, de aztán mégsem sikerül.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem ő az első, aki kemény bírálatot fogalmaz meg a Gyurcsány vezette baloldal ténykedéséről. Fodor Gábor a közelmúltban mondott jelentős bírálatot a baloldali ellenzékkel kapcsolatban, majd a kiugrott momentumos politikus tálalt ki durván az ellenzék viselt dolgairól, és még a népszerű zenész, a fiatalok nagy kedvence, Azahriah is kiosztott egy hatalmas balegyenest a DK-nak. 

Ráadásul a napokban kijött a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása, amiből kiderült, hogy a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek az elmúlt egy hónapban a baloldali pártok. Az eredmények alapján a Fidesz–KDNP toronymagasan nyerne egy most vasárnapi európai parlamenti választáson. 

Úgyhogy nagy lehet a futkosás a túloldalon, vészesen közelednek a választások.

Borítókép: Kovács Zoltán az Élet és Irodalom főszerkesztője (Forrás: Klikk TV/képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.