idezojelek

Nagy Ervin a hős, lassan szárnyakat is kap, már a nőnapon is őt fényezik

Íme az igazi Superman!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Nőnap alkalmából az egyik legnagyobb női magazin is készült, no nem erős, mindenre elszánt, kemény és határozott nők, édesanyák bemutatásával, hanem férfiak dicséretével, akik kiveszik a részüket az otthoni teendőkből: főznek, mosnak, vasalnak, és természetesen tisztába teszik a gyerekeket is, ha kell. 

Nagyon szép dolgok ezek, és ma már maximálisan el is várható, hogy egy férfi a háztartásban adódó feladatok elvégzésébe is besegítsen a párjának. Azonban ez a nap a nőkről szól, a nők szeretetéről és tiszteletéről, nem pedig a férfiak magasztalásáról. A Telexnek is feltűnt ez a kis visszásság, és a maga módján szóvá is tette, azonban egy dolgot valahogy elfelejtett kiemelni. A női magazinban szereplő férfiak között csodák csodájára feltűnt Nagy Ervin is, mint csodás családapa, amit természetesen nem vonunk kétségbe egyetlen pillanatra sem. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonban nem volt nehéz nem felfigyelni arra, hogy olyan, mintha az egész médiamegjelenés arról szólna, hogy Nagy Ervint megszerettessék, közelebb hozzák az emberekhez. Hiszen a baloldali színművész az utóbbi időben nagyon sokszor állt bele a kormányba, megjelent különböző tüntetéseken, ahol közvetve erőszakra buzdította a résztvevőket, majd az RTL bokszműsorában vállalt szerepet, ami miatt kemény összetűzésbe került kormánypárti újságírókkal, mert nem bírta elviselni, hogy arról cikkeztek, hogy padlóra került. Éppen ideje volt tehát a kissé megkopott brand ráncfelvarrásának. Erre a legnagyobb bizonyíték az a werkfilm, amit a magazin címlapfotózásáról készítettek. Nagy Ervin a cuki édesapa, a csodás kisgyerekekkel és a háttérben meghúzódva, mint egy láthatatlanul ott sürög-forog az édesanya, Borbély Alexandra is. Holott pont róla, a nőkről, az édesanyákról kellett volna megemlékezni és kiemelni az áldozatos munkájukat, amiket valóban sokszor a háttérben végeznek, távol a reflektorok fényétől. 

Sajnálatos, hogy vannak olyan érdekek, amik miatt fontosabb Nagy Ervin megkopott brandjének kozmetikázása, mint a hódolat és tisztelet kinyilvánítása az édesanyák, asszonyok, hölgyek, nők, lányok irányába.

Mi azonban tisztelettel és hódolattal kívánunk nagyon boldog nőnapot minden kedves hölgyolvasónknak!

Borítókép: Nagy Ervin színész (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gonosz Hook kapitány

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A baloldal eldobta a zsidókat

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.