idezojelek

Kunhalmi Bolgár György műsorában döntötte romba az ellenzéki összefogást

Ezt nem láttuk jönni.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Az MSZP társelnöke volt a vendége Bolgár Györgynek a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában. Kunhalmi Ágnes a szokáshoz híven telesírta a műsort, hogy milyen gonosz a Fidesz és az ellenzék milyen béna volt, hogy nem tudta a maga javára fordítani a kegyelmi ügyet és az azt követő lemondásokat. Elkeseredésében odáig ment, hogy nagyon komoly kirohanást intézett a baloldali ellenzék felé:

„Már régen nem számít, hogy 2026-ban tudunk-e többpárti koalíciós kormányt összeállítani; már csak az számít, hogy ki tud nagyobb durvaságot mondani a másikra. […] Azt gondolom, hogy ebből, így, ebben a formában az MSZP kiszáll. Mert ha nincs együttműködés, akkor mi is inkább a saját világunkat fogjuk erősíteni. És ez nagyon nagy szomorúsággal tölt el.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon kemény szavak ezek Kunhalmitól. Ezzel gyakorlatilag romba döntötte az eddig sem igazán működőképes ellenzéki összefogást. Sőt a műsorban azt is előre vetítette, hogy pártja más úton indul el a jövőben:

 „Azt gondolom, hogy ha ennyire a saját pecsenyéjét sütögeti minden párt, akkor nem lesz más választás, mint hogy az MSZP is azt kérje: ha azt akarják, hogy csökkenjen az EP-ben a fideszes képviselők száma, akkor szavazzanak Tüttő Katára és az MSZP-re.”

Nagyon nagy lehet a baj a szociknál, elenyésző a támogatottságuk, ezért nagyon kapkodnak egy-egy segítő kéz után, de mivel nem igazán akar senki Kunhalmiék kezébe csapni taktikát váltottak, már fenyegetőznek.

Nem tudom, hogy ez a módszer mennyire fogja meghatni Gyurcsányt vagy éppen Donáth Annát. Gyanítható, hogy semennyire.

Mindenesetre mi, a baloldali ellenzék marakodását látva kérünk még egy kávét.

Borítókép: Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke és Tüttő Kata, a szocialisták főpolgármester-helyettese (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.