Budapesten ragadt a svéd vezérszurkoló, biztos volt a Fradi-sikerben

Svédországi televíziós csatornára vadásznak a pórul járt drukkerek.

Munkatársunktól
Forrás: Getingarna.net, Omni.se2023. 07. 23. 19:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svéd Häcken drukkerei olyannyira elképzelhetetlennek tartották azt, hogy a feröer szigeteki bajnok kiveri a BL-selejtezőből a Ferencvárost, hogy már jóval a párharc előtt lefoglalták budapesti útjukat, s egy hetet a magyar fővárosban kívántak tölteni.

Csakhogy a Klaksvík óriási meglepetésre kiütötte a zöld-fehéreket a sorozatból, s ezzel ők lettek a svéd bajnok ellenfelei.

Így hideg zuhanyként érte a már Budapesten tartózkodó svéd szurkolókat, hogy kikapott a Fradi, s kedvenc klubjuk a Feröer szigeteken lép majd pályára a következő héten.

Ráadásul nem is akárki járt pórul, hanem a Häcken szurkolói klubjának, a Getingarna nevű csoportosulásnak a vezetője, aki elmondta, egy kocsmában nézték a találkozót, ahol a történteket nézve meglehetősen heves jeleneteket láttak a magyar futballszurkolóktól.

Johannes Jensen hozzátette, a következő napokban azon lesznek, hogy találjanak olyan helyet, ahol meg tudják nézni Budapestről is a mérkőzést a televízióban – írta meg több svédországi portál is.

Egy svéd újságíró fotókat is megosztott az éppen Budapest felé repülő drukkerekről a Twitteren, de aztán hogy tényleg Budapesten maradnak, vagy végül továbbrepülnek a Feröer szigetekre, arról már nem érkezett tudósítás.

A Klaksvík szerdán fogadja a Häckent a BL-selejtezők második fordulójában, a Ferencváros egy nappal később, immár az Európa-konferencialigában folytatja, az ír Shamrock Rovers ellen készül, azt a találkozót csütörtökön 19 órától rendezik.

Borítókép: A Häcken szurkolótábora, illetve a később pórul járt drukkerek a repülőn (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.