Lehet, hogy betiltják a szotyizást a focimeccseken, túl sok a patkány a környéken

A következő meccsen már nem lehet szotyit venni.

Magyar Nemzet
Forrás: Yardbarker2023. 08. 01. 15:25
Valencia,,Spain-,July,25,,2017:,Photo,Of,Valencia,Football,Club
1597260514 Fotó: altanakin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arra kéri a focirajongókat a Valencia, hogy nassoljanak kevesebbet a focimeccs ideje alatt az idei szezonban, mivel ez egyéb problémákat is felvet azon túl, hogy a szurkolók egymás nyakába köpködik a napraforgómag héját, nevezetesen, hogy azok állítólag odavonzzák a patkányokat a Mestalla stadionba – írja a Yardbarker

Az első lépés az ügyben, hogy többé nem lehet szotyolát vásárolni a létesítményben. 

A napraforgómag nemcsak idehaza elengedhetetlen kelléke a focimeccseknek, a spanyolok is nagyon szeretik. Ha valaki mégsem tudja elképzelni a meccsnézést szotyimag nélkül, nem kell azonnal kétségbe esni. A drukkerek vihetnek magukkal, ha akarnak, de arra kérik őket, hogy gyűjtsék össze a héjat egy zacskóba. 

Mindez már a következő meccsen, az Aston Villa elleni mérkőzésen életbe lép. A Valencia augusztus 11-én kezdi meg szereplését a spanyol bajnokságban. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.