Szoboszlai: Érdekelt a dolog, elkezdtem hívogatni az ügynökömet

Szoboszlai Dominik terjedelmes interjút adott a Liverpool FC honlapjának, amelyben a szerződése kulisszatitkairól beszélt. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya elárulta, eleinte nem akarta magát beleélni a dologba, de idővel azon kapta magát, hogy folyamatosan az átigazolásáról szóló oldalt nézegeti. Szoboszlai Dominik szerdán első igazán nagy meccsén léphet pályára új csapatában, közép-európai idő szerint 13.30-tól rendezik a Liverpool–Bayern München mérkőzést.

Magyar Nemzet
2023. 08. 02. 7:41
Szoboszlai Dominik
Forrás: (Fotó: Facebook/Liverpool FC)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hárman vagyunk, az ügynököm, az édesapám és én. Egyikünk sem dönt egyedül semmilyen ügyben, függetlenül attól, hogy az milyen súlyú.  Mindig hárman döntünk – erősítette meg a Liverpool FC-nek adott interjúban, amit idehaza is már többször hangozhatott. Aztán eddig ismeretlen részletekről beszélt, hogyan értesült a hírről, hogy érdeklődik iránta a Liverpool, s végül hogyan ütötték nyélbe az üzletet.

Szoboszlai Dominik
A társak is elismerik Szoboszlai Dominik képességeit  (Fotó: Facebook/Liverpool FC)

– Az ügynököm írt a WhatsApp csoportunkba a Liverpool érdeklődéséről. Erre a csoportra egyébként azért volt szükség, mert én éppen nyaraltam, édesapám is el volt elfoglalva, és az ügynököm is máshol tartózkodott. Egyébként ő addig nem is akart szólni , amíg valami biztosat nem tudott közölni, mert azt nem akarta mondani, hogy „lehetséges”. Ő rendre csak akkor tájékoztat, amikor az adott ügy már rendben van, és döntésre van szükség.

Szoboszlai maga is tudta, a Liverpool több mint pletyka

Szoboszlai Dominik elárulta, ezúttal kicsit mégis másképpen alakult az ügymenet, ő maga is elkezdett nyomozni.

– Persze én is hallottam, olvastam pletykákat, hogy melyik csapatokkal hoztak hírbe. Egy idő után már naponta írogattam az ügynökömnek, azt kérdezve: van valami, történt valami? Egyszerűen tudni akartam, mire az volt a válasz, hogy csak ne aggódjak, várjak.

Aztán a Liverpool is bekerült az érdeklődő csapatok közé, majd az egyik barátom átküldött egy Instagram-posztot. Megnéztem, és aztán úgy voltam vele, hogy oké, ez még csak egy poszt, de hamar azon kaptam magam, egyre gyakrabban nézegetem az oldalt és azt láttam, hogy egyre többször kerültek fel újabb és újabb posztok, képek.

Szóval tudom, hogy valóban csak pletykáról van szó, annak egy-két bejegyzés után vége, ennek viszont nem akart vége szakadni, és elkezdett igazán izgatni a dolog, úgyhogy onnantól hívogattam az ügynökömet naponta, tud-e már valami újdonságot mondani.

 

Nagy hatással volt rá az Anfield és Jürgen Klopp

Szoboszlai éppen Horvátországban nyaralt, amikor felgyorsultak a dolgok. Szoboszlai orvosi vizsgálatra Liverpoolba utazott, s ugyanakkor alá is írta a szerződését. Július 2-án vasárnap délután a klub hivatalosan is bejelentette, hogy mostantól Szoboszlai Dominik viseli a 8-as számú mezt.

Szoboszlai Dominik azt is felelevenítette, nagy hatással volt rá, amikor még 2019-ben, a Salzburg játékosaként játszhatott a Liverpool ellen. Már akkor is lenyűgőzte az Anfield hangulata, s Jürgen Klopp szenvedélyessége is sokat nyomott a latban.

A Liverpool szerdán közép-európai idős szerint 13.30-tól a Bayern Münchennel játszik felkészülési mérkőzést Szingapúrban.

Íme, a nap történései videón, amikor Szoboszlai Dominik aláírta a szerződését.

 

Borítókép: Szoboszlai Dominik jól érzi magát a Liverpool FC-nél (Fotó: Facebook/Liverpool FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.