Szoboszlai Dominik a semmiből lett a harmadik legnépszerűbb magyar

Szoboszlai Dominik piaci értéke után a népszerűsége is nagyon megugrott, erről árulkodik az Instagramon a követőinek a száma. Nemrég megelőzte Dzsudzsák Balázst, ezzel a sportolók között övé az első hely ebben a versenyben, ha pedig a magyar toplistát nézzük, akkor összességében a harmadik, csak két hölgy előzi meg. És ez persze még csak a kezdet. Szoboszlai Dominik népszerűsége napról napra nő.

2023. 10. 11. 19:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

egyre erőteljesebben nyomul előre, és nem csak a futballpályán. A napokban derült ki, hogy nagyon megugrott az értéke, és ezzel ő a legértékesebb magyar sportoló, most pedig egy újabb kategóriában lépett feljebb. A Borsonline.hu írta meg, hogy a Liverpool labdarúgója egyben a legnépszerűbb magyar sportolónak is számít, ami lemérhető abban, hogy szinte a semmiből hatalmasat ugrott a követőinek a száma az Instagramon.

SZOBOSZLAI Dominik, magyar válogatott, Instagram, népszerű
Szoboszlai Dominik idehaza is nagyon népszerű, nem csak Liverpoolban (Fotó: Hegedüs Róbert)

Az utóbbi egy évben bőven megtriplázta a követői számát a közösségi oldalon, ami jelentős üzleti lehetőségeket is magában rejt.

 

Szoboszlai mögött Dzsudzsák a negyedik

A magyar válogatott ifjú csapatkapitánya szinte a semmiből a magyar Insta-influenszerek dobogójára ugrott föl, a napokban megelőzve a nemzeti tizenegy korábbi vezérét (és egyben válogatottsági rekorderünket), Dzsudzsák Balázst. Csak két női híresség előzi meg a honi toplistán: a világhírű hollywoodi magyar–amerikai filmproducer Andy Vajna özvegye, Palácsik Tímea kevéssel, a topmodell Palvin Barbara pedig – egyelőre – sokkal.

Talán meglepő, de a szintén korábbi válogatott labdarúgó Kabát Péter is ott van az első tízben, a celebként is foglalkoztatott korábbi újpesti kedvencnek több mint 600 ezer követője van.

 

A legnépszerűbb magyarok az Instagramon
1. Palvin Barbara 20,4 millió

2. Vajna Tímea 2,2 millió

3. Szoboszlai Dominik 1,8 millió

4. 1,7 millió

5. Vasvári Vivien 1,2 millió

Borítókép: Szoboszlai Dominik népszerűsége rohamosan nő (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.