Csak együtt! A magyar válogatott már új mezében énekelte a Himnuszt

Alighogy lefújták a Bulgária–Magyarország Eb-selejtezőt, a magyar válogatott játékosai megkapták a legbecsesebb ajándékot, az Eb-résztvevőknek dukáló egyenpólót. Csak együtt, egyenesen a csoportból– ezt üzenik a magyar válogatott játékosai, akik már ebben énekelték a Himnuszt.

2023. 11. 16. 20:29
null
Labdarúgó Eb-selejtező - Bulgária-Magyarország Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bolgár öngól után tényleg csak középkezdésre volt idő, a játékvezető egyből lefújta az egészen hihetetlen forgatókönyvű mérkőzést. A 2-2-es döntetlennel Magyarország kijutott az Európa-bajnokságra ! A magyar válogatott játékosai nehezen ocsúdtak. a könnyeivel küzdött, mintha azt sem tudta volna, hogy éppen hol van, igyekezett visszarángatni a szövetségi kapitányt a valóságba: De hát mester, kijutottunk az Eb-re!

Bulgária-Magyarország, Eb-selejtező, csak együtt, eb-résztvevő, Európa-bajnokság
Az egyenlítő gól, a mámor pillanata Petkov öngólja után (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Talán egy perc sem telt el a lefújás után, amikor a kispadról előkerültek az ünnepi alkalomra bekészített pólók, amelyeket, azt hihettük, fölöslegesen vittek ki Szófiába.

Csak együtt! – hirdette a fehér póló felirata, amely a magyar válogatottat mutatta. A játékosok a stadionba beszökött tucatnyi szurkolóval együtt már ebben énekelték a Himnuszt. Ha gonoszkodni akarunk, olyan színvonalon, mint maga a meccs, de lesz alkalom közösen gyakorolni vasárnap Montenegró ellen a Puskás Arénában, ahol és amikor akár ötpercenként is rázendíthetünk majd a Himnuszra.

Szép volt, fiúk, köszönjük!

Borítókép: Csak együtt... (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.