Novák Katalin együtt énekelte a himnuszt a vízilabdázókkal

Novák Katalin köztársasági elnök megérkezett Dohába, és a helyszínen nézte meg a Magyarország–Kazahsztán mérkőzést a vízilabda-világbajnokságon.

2024. 02. 09. 8:56
Novák Katalin, Doha
Forrás: Facebook/No
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin Dohába, a vizes-világbajnokság helyszínére repült, s csütörtök este meg is érkezett. Pénteken reggel már megjelent a vb helyszínén, az Aspire Dome-ban, s a Magyarország–Kazahsztán férfimérkőzés előtt ő is énekelte a magyar himnuszt a lelátón.

Novák Katalin, Doha, Katar, vízilabda-vb, magyar vízilabda-válogatott, himnusz
Novák Katalin fogadása a dohai Hamad repülőtéren. Fotó: Qatar News Agency

A papírforma alapján a meccs nem tartogat különösebb izgalmakat, s a köztársasági elnök jelenléte további inspirációt adott a magyar játékosoknak, hogy közönségszórakoztató vízilabda-bemutatót tartsanak.

Kazahsztán ellen már Varga Dénes is ott volt a csapatban, ezúttal a csapatkapitány Jansik Szilárd, valamint kapott pihenőt.

A magyar válogatott a 28-1-es győzelemmel bebiztosította első helyét a D csoportban, s legközelebb kedden, a negyeddöntőben játszik a világbajnokságon.

 

Borítókép: Novák Katalin a dohai uszoda lelátóján (Fotó: Facebook/Novák Katalin)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.