Őrület! A Manchester a 99. percben még vezetett, mégis kikapott! + videó

Csütörtök éjjel a Premier League 31. fordulójának zárómérkőzésén a Chelsea hazai pályán őrült meccsen győzött 4-3-ra a Manchester United ellen. A 99. percben ugyanis még a vendégek vezettek! Cole Palmer háromszor is bevette az MU kapuját.

2024. 04. 05. 7:23
A Chelsea hihetetlen fordítást produkált Palmer vezérletével
A Chelsea hihetetlen fordítást produkált Palmer vezérletével Forrás: X/Chelsea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A futballtörténelem jó néhány nagy fordítást jegyez, amikor az utolsó percekben fordított a vesztésre álló fél, de a legemlékezetesebb, a nagy tét miatt alighanem az 1999-es BL-döntő. Barcelonában, a Nou Campban a Bayern München a 90. percben még 1-0-ra vezetett a Manchester United ellen, de az MU a 91. és 93. percben is gólt szerzett, így 2-1-re győzött.

Cole Palmer
A csütörtök éjjel hőse: Cole Palmer Forrás: X/Chelsea

Akkoriban még nem volt megszokott a tízperces hosszabbítás, manapság szinte már az, így a nagy fordítások „kitolódnak”; és így történt csütörtök éjjel Angliában a Premier League 31. fordulójának zárómérkőzésén, a Chelsea–Manchester United meccsen. S most az MU volt a pórul járt fél, avagy a Chelsea produkált döbbenetes fordítást.

A találkozó rövid jegyzőkönyve így néz ki:

Chelsea–Manchester United 4-3 (2-2), gólszerzők: Gallagher (4.), Palmer (19., 90+10., 90+11. – az első kettőt 11-esből), ill. Garnacho (34., 67.), B. Fernandes (39.).

 

Cole Palmer háromszor is bevette az Manchester United kapuját

Vagyis a Manchester United 0-2-ről 3-2-re fordított, és még a 99. percben is ennyi volt az állás, de a 100. percben Cole Palmer 11-esből egyenlített – előtte Diogo Dalot felvágta Noni Maduekét a tizenhatoson belül. Majd a következő percben jött a fordítás is: szöglet után újra Palmer célozta meg az MU kapját, és a labda Scott McTominayen megpattanva ért célba. Palmer így három gólt szerzett az őrült meccsen.

 

A találkozó összefoglalója:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.