Hazugsággal vádolta a klubját, megsemmisítő választ kapott az NB I-es játékos

Nem rózsás a helyzet Mezőkövesden. A kiesést aligha kerülheti el a labdarúgó NB I utolsó helyén álló klub, most pedig egy játékosa vádjaival is foglalkoznia kellett.

2024. 04. 16. 8:51
Christian Gomis (balra) a Mezőkövesd mezében
Christian Gomis (balra) a Mezőkövesd mezében Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mezőkövesdet irányító Milan Milanovics a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzés (0-4) előtt arról beszélt, hogy több játékosa is sérült, így őket nem vetheti be vasárnap, köztük Christian Gomist sem. A szenegáli védekező középpályás azonban ezt utólag kikérte magának, az Instagramon azt üzente, hogy ne terjesszenek róla hazugságokat, neki nem okozott volna gondot a játék.

Az ügy ezzel nem ért véget, a klub sem hagyta annyiban Gomis vádjait, hétfő este egy közleményben reagált rájuk.

– A Mezőkövesd Zsóry FC-nél a bajnoki keretbe bekerülő játékosok kiválasztása a mindenkori vezetőedző feladata. Ez a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin sem volt másképp. Milan Milanovics vezetőedző a hét közben mért edzésadatok és az edzéseken nyújtott teljesítményből arra következtetett, hogy Christian Gomis nem teljesen egészséges, játékra alkalmatlan. Amennyiben Christian Gomis nem az egészségügyi állapota, hanem egyéb tényezők miatt nem teljesített megfelelően, az nem profi labdarúgóhoz méltó, minthogy az sem, ahogy a saját klubjáról és annak alkalmazottjáról nyilatkozott. Az említett hétvége további történése, hogy Christian Gomis profi labdarúgó a Debreceni VSC mérkőzését élőben a helyszínen tekintette meg, míg saját csapatáé kevésbé érdekelte, így azon nem jelent meg. Ezzel klubunk az ügyet lezártnak tekinti – állt a tabella utolsó helyén álló Mezőkövesd közleményében.

Gomis egyébként a tavaly nyári leigazolása óta alapembernek számított a csapatban, február közepe óta viszont még csak a kispadra sem ülhetett le, egyszer sem szerepelt a neve a meccskeretben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.