Ez a szereplő már biztosan nem tér vissza a Bosszúállók közé

A Marvel főnöke a napokban tisztázta a dolgot, gyorsan pontot is tett az ügy végére.

Forrás: hirado.hu2021. 03. 23. 13:01
null
Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig pár hónapja röppent fel a hír, miszerint Amerika Kapitány alias Chris Evans a Végjátékban kapott tökéletes befejezés ellenére még visszatérhet más Marvel produkciókban, de a rajongók legnagyobb elkeseredésére, a szereplő erről mit sem tudott.

Evans egyértelműen közölte, hogy ő nem hallott semmiféle tárgyalásokról Amerika Kapitánnyal kapcsolatban, ennek ellenére továbbra sem hagytak alább a találgatások és további pletykák kaptak szárnyra, miszerint a színészt legközelebb akár a A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban láthatjuk – írja az EW.

Fotó: Flickr

A Marvel főnöke, Kevin Feige viszont a napokban úgy érezte, tisztáznia kell a dolgot, így gyorsan pontot is tett az ügy végére:

– Ritkán válaszolok bármire is nemmel, mert ebben a világban mindig történnek meglepetések, de ezt a pletykát úgy hiszem Chris elég hamar eloszlatta.

Ezzel pedig hivatalossá vált, hogy Steve Rogers egyértelműen szögre akasztotta a pajzsát, így felesleges reménykednünk, hogy Evans a jövőben bármilyen Marvel produkcióban visszaköszön még.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép illusztráció

Húsz éve halt meg William Hanna amerikai rajzfilmes

Húsz éve, 2001. március 22-én halt meg William Hanna amerikai rajzfilmes, Tom és Jerry, Foxi Maxi, Maci Laci, Frédi és Béni társalkotója, akinek művein generációk nőttek fel.

William Hanna Új-Mexikóban született 1910. július 14-én, hét gyermek közül az egyetlen fiúként, állítása szerint családjukban soha nem volt rivalizálás a nemek között. Gyermekkora állandó költözéssel telt, míg végül 1919-ben Kaliforniában telepedtek le. Iskolaévei alatt egy tánczenekarban szaxofonozott, s a zene szenvedéllyé vált, később számos kísérőzenét szerzett rajzfilmjeihez, többek között a Flintstone családhoz.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.