Hihetetlen összegért árulja a házát Sylvester Stallone

Sylvester Stallone 85 millió dollárért, több mint 25 milliárd forintért árulja Beverly Hills-i villáját – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 08. 19. 18:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

85 millió dollárért eladó Sylvester Stallone villája, ahol az akciósztár a kilencvenes években élt – ma azonban már inkább tűnik múzeumnak, hisz tele van a Rockyhoz és a Rambóhoz köthető relikviákkal, a feszített víztükrű medence fölé például Rocky szobra magasodik, ahogy azt a TMZ fotóján is látni lehet.

Stallone februárban még 110 millió dollárért árulta az ingatlant, de aztán inkább visszahívta a piacról, mint hogy csökkentse az árát, most kezdte csak el újra hirdetni.

A villában egyébként nyolc hálószoba és kilenc fürdőszoba található, de többek között privát mozi, művészeti stúdió, szauna, szivarszoba és nyolcautós garázs is tartozik hozzá.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.