Paul McCartney soha többé nem ad autogramot

A 79 éves ikon nemrég a Reader's Digestnek adott interjújában árulta el, hogy megunta az autogram osztogatás és erre nyomós oka van. Személytelennek és feleslegesnek tartja — olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 10. 27. 17:46
McCartney, Paul
London, 2012. július 27. Sir Paul McCartney brit zenész, az egykori Beatles együttes tagja fellép a 2012-es londoni nyári olimpia megnyitó ünnepségén az Olimpiai Park területén lévõ Olimpiai Stadionban 2012. július 27-én. (MTI/EPA/Jonathan Brady) Fotó: Jonathan Brady
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.
A rajongóknak azonban nem kell kétségbe esniük, a zenésznek ugyanis sokkal jobb ötlete van az aláírás helyett – írja a Just Jared.

Mindig is furcsának tűnt ez nekem. Tessék, ideírom a nevem egy bevásárlólista hátuljára, de miért is? A végeredmény általában egy silány minőségű fotó, rossz háttérrel és mint általában, elég szerencsétlenül festek rajta. Szerintem ennél sokkal nagyobb és tartalmasabb élményt ad, ha beszélgetünk egy jót, történeteket mesélünk és nevetünk.

Több mint 60 aranylemezzel és számos toplista csúcsára jutott kislemezzel McCartney a legsikeresebb előadó a brit slágerlisták történetében. Mindemellett pedig a harmadik zenész, akiről a brit királyi posta bélyegsorozattal emlékezett meg.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: MTI/EPA/Jonathan Brady

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.