Komoly üzletet ütött nyélbe Sylvester Stallone és Adele

Adele vette meg Sylvester Stallone Beverly Hills-i villáját, amelyet a színész már árult egy ideje – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2022. 01. 04. 10:27
Adele
Los Angeles, 2017. február 13. Adele brit énekes-dalszerzõ érkezik a Grammy-díjak 59. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2017. február 12-én. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ötvennyolcmillió dollárért, közel 19 milliárd forintért Adele vette meg azt a Beverly Hills-i villát, amelyben Sylvester Stallone az 1990-es évektől kezdve lakott.

Az akciósztár Floridába költözik, így egy ideje már árulja az ingatlant – és közben jócskán le is vitte, majdnem megfelezte az árát, hisz eredetileg 110 millió dollárt kért érte.

A villában egyébként nyolc hálószoba és kilenc fürdőszoba található, de többek között privát mozi, művészeti stúdió, szauna, szivarszoba és nyolcautós garázs is tartozik hozzá. Fotókat a TMZ oldalán láthat az épületről.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Adele (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.