Jason Momoa és Channing Tatum egy nő miatt szeretnék megnézni az új Batman-filmet

A két színészt szoros kötelék fűzi az egyik szereplőhöz − írja a Hirado.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 03. 03. 18:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Trónok harca sztárja saját lányaként tekint Zoë-ra, akinek édesanyjával 2005 óta alkot egy párt, bár Jason és Lisa Bonet házassága jelenleg nem éppen felhőtlen, ugyanis nemrég bejelentették válásukat, bár egyes pletykák szerint mégis adnak maguknak egy utolsó esélyt.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a színész ne utazhatná át akár a fél világot is, hogy támogassa fogadott lányát új filmje premierjén. Momoa utazótársa a Magic Mike szépfiúja Channing Tatum, aki tavaly nyár óta randevúzik Zoë-val, bár kapcsolatukat még nem erősítették meg a sajtónak, kettejükről számos lesifotó készült, amin kéz a kézben andalognak – írja a Hirado.hu.

Nagyon izgatott vagyok! Channing és én útra keltünk, hogy megnézzük a mi Zozónkat a Batman premieren. Büszke vagyok rád Zoë

– írta Momoa az Instagrama feltöltött képekhez, amin ő és Tatum együtt mosolyognak a kamerába a reptéren, mielőtt útnak indultak a premierre – írja a Just Jared.

Kicsivel több mint egy évvel ezelőtt Matt Reeves rendező a DC FanDome virtuális színpadán mutatta be az újragondolt Batman-univerzumot, amelynek középpontjában Robert Pattinson Bruce Wayne-je áll. A Batmant március 3-tól vetítik a hazai mozik.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Jason Momoa és Channing Tatum (Fotó: Instagram.com/prideofgypsies)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.