Keanu Reeves elárulta, melyik szuperhős szerepére vágyik

A színész a DC-univerzum egyik legismertebb karakterét nevezte meg.

Forrás: VG.HU2022. 08. 03. 14:42
Reeves, Keanu
Tokió, 2015. szeptember 30. Keanu Reeves kanadai színész a John Wick címû filmje bemutatóján Tokióban 2015. szeptember 30-án. (MTI/EPA/Majama Kimimasza) Fotó: Majama Kimimasza
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keanu Reeves a DC Szuperállatok Ligája (DC League of Super-Pets) című film bemutatója után nyilatkozta, hogy valamikor a közeljövőben a DC egyik legismertebb figuráját, Batmant szeretné alakítani. A rajzfilmben a Denevérember Reeves hangján szólal meg. A színész az Extra magazinnak nyilatkozva közölte hogy régóta álmodik a szerepről, s ezúttal szeretné meg is személyesíteni – írja a Vg.hu.

Hozzátette azt is, hogy a legutóbbi, 2022-ben bemutatott Batman-verzióban szereplő Robert Pattinson „elképesztő teljesítményt nyújtott”. 

Majd később, talán akkor, amikor egy idősebb Batmanre lesz szükségük

– tette hozzá.

A DC Szuperállatok Ligája filmben Reeves olyan nevek mellett „beszél”, mint Dwayne Johnson, John Krsinski, Kevin Hart, Olivia Wilde, vagy Kate McKinnon. A film eltávolodva a Batman-filmek klasszikus, gótikus hangulatától Kryptóról, a szuperkutyáról szól, aki a főszereplő Superman hűséges barátja. 

Krypto nemcsak hogy repülni tud, de meglehetősen nagyképű is, egészen addig, míg az Igazság Ligájának összes tagját – így Supermant is – elrabolja a főgonosz, így az egyedül maradó szuperkutyus kénytelen szupercsapatot verbuválni a szuperképességekre szert tevő állatkákból, akik számos kaland után, végül szuper módon megmentik Supermant.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Keanu Reeves kanadai színész a John Wick című filmje bemutatóján Tokióban 2015. szeptember 30-án (Fotó: MTI/EPA/Majama Kimimasza)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.