Elképesztő áron adná el a Reszkessetek, betörők! sztárja pazar hollywoodi otthonát

Tekintsen be Macaulay Culkin szinte hihetetlen luxust kínáló ingatlanába!

Forrás: Origo.hu2022. 10. 30. 13:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! című film egykori gyereksztárja megválik az ingatlantól.

Nálunk kultikus alkotás lett a Reszkessetek, betörők! című film, amit szinte az egész ország imád.  A gyerek főszereplő, Macaulay Culkin számára nehéz volt a kamaszkor. Gyorsan sztár lett belőle a filmnek és folytatásának köszönhetően, aztán nem találta igazán a helyét, és jöttek a drogproblémák – olvasható az Origo cikkében.

Mindenki Kevinje aztán maga mögött hagyta a múltat, és kimászott a gödörből. Öt évvel ezelőtt megismerkedett a nála nyolc évvel fiatalabb Brenda Song színésznővel, és azóta gyerekük is született.

Most a Reszkessetek, betörők! sztárja és a párja 3,2 millió dollárért eladásra bocsátotta Los Angeles-i otthonát, ami átszámítva mintegy egymilliárd-háromszázmillió forint.

A 3700 négyzetméteres otthonban egy tágas nappali van étkezővel, és még öt hálószoba és öt fürdőszoba található benne. A telken egy gyönyörű kerti ülősarkot is kialakítottak medencével.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Macaulay Culkin (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.