idezojelek

Partizánok

Igen érdekes, hogy 2019 óta egy Gulyás Márton-videóval hergelik Magyarország ellen a svéd gyerekeket.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Egy meglepő mém keringett a közelmúltban az interneten. Nem azért volt meglepő, mert készítői szerint az ellenzéki összefogás 2026-ban is padlót fog, hanem mert azt sugallta, hogy mindez a botrányaktivistából médiavállalkozóvá lett Gulyás Márton lelkes közreműködésével történik majd. A képeken Gulyás Partizán-műsorának néhány meghívottja látható: az SZDSZ-es pedofilmosdató Kőszeg Ferenc, az Ukrajnába akár katonákat is küldő Márki-Zay Péter, illetve az interjút végigmakogó, kétségbeejtő Fekete-Győr András. Produkciójuknál kell-e magasabb labda a 2026-os zakóhoz? Gulyás Mártontól minden kitelik. Már a „partizánkorszaka” előtt sem volt teljesen százas. A nyilvánosságért élő-haló anarchista legemlékezetesebb kunsztja a Sándor-palota ­2017-es ostroma volt. Máig előttem, amint festékes palackkal akarja megdobni az elnöki rezidenciát, de nem tudja a célig elhajítani a flakont. Máskor egy Gyurcsány-tüntetésen kezdeményezett harsány hőbörgést, mire egy kigyúrt DK-nyugdíjastól kapott egy méretes brusztflekket, néhányan meg szelíden leköpték. Egy ízben a Pesti Vigadó dísztermében szerette volna felpofoztatni magát a dacos Marci, ám csak szelíden lehülyézték, rá­adásul aritmikus hadonászása közben leesett a színpadról.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igen érdekes, hogy 2019 óta egy Gulyás Márton-videóval hergelik Magyarország ellen a svéd gyerekeket. Az EU és a demokrácia téma feldolgozására szolgáló összeállítást ismeretanyagként használják az ottani társadalomtudományi órákon. A film Gulyás monológjával indul, aki kijelenti: Magyarországon a demokrácia 2010 óta lassanként megszűnt.

A demagógia meg már régóta itt van.

Borítókép: Gulyás Márton, a Közös Ország Mozgalom alapítója felszólal a mozgalom választási nagygyűlésén Budapesten, a Gödör Klubban 2017. november 18-án (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.