Holttestre bukkantak egy székesfehérvári parkban, a környéken élők rettegnek

Problémás környéken találták meg.

Forrás: FEOL2024. 05. 02. 15:22
Bench,In,The,Green,Area,park,pad
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holttestet találtak Székesfehérváron az OTP bank és a Skála közötti részen május elsején, a hajnali órákban – írja a helyi portál, amelyet több olvasója is megkeresett, mert a környéken élők aggódnak.

„Szerdán reggel fél 8-kor már kint volt a mentőszolgálat és a rendőrség is a helyszínen, később helyszíni szemlét tartottak, délig tartott. A rendőrség az ott lakókat kérdezte, hogy hallottak-e valamit, amelyből a lakók, azt a következtetést vonták le, hogy akár gyilkosság is történhetett – részletezte az egyik környéken élő a portálnak. Hozzátette: 

Ijesztő látvány volt ez, számunkra nem mindennapi történés. Egyébként ahol a holttest feküdt, amúgy is egy problémás környék, sajnos folyamatos probléma, amikor már jön a jó idő, hogy a hajléktalanok folyamatosan ott isznak, vagy a kisebbségi családok ülnek ott.

A portállal a rendőrség azt közölte, május 1-jén reggel bejelentés érkezett arról, hogy Székesfehérváron, a Rákóczi utca 14. számnál lévő parkban egy férfiholttestet találtak. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta a portált, hogy egy 60 év körüli férfi halálának tényét állapították meg a helyszínen. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.