Ma is tavaszi időjárásra számíthatunk országszerte

Akár 12 fokig is felmelegedhet a hőmérséklet.

2023. 12. 27. 6:51
null
Debrecen, 2020. november 9. Az õszutó napos idõjárását többen töltik kikapcsolódással sétával, sütkérezéssel, sporttal, családi együttléttel a debreceni Nagyerdõben. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Oláh Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt napokban tapasztalható, szeszélyesnek mondható időjárás továbbra is folytatódik, ezúttal is tavaszias időjárásra készülhetünk országszerte. 

Az Országos Meterológiai szolgálat szerint idén kemény mínuszokra, emellett jelentős csapadékra már nem kell számítani. A következő napokban a frontok alig-alig érhetik el az ország területét. 

Szerdán általában napos időre számíthatunk kevés felhővel, de kisebb körzetekben felhős, párás, ködös maradhat az idő. Csapadék nem valószínű. 

A nyugatias szél a déli órákig helyenként megélénkülhet, majd délire fordul, és gyenge vagy mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 8 és 12 fok között valószínű, de a tartósan rétegfelhős, párás tájakon ennél pár fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő este –2, +7 fok közötti értéket mérhetünk.

A Köpönyeg.hu szerint számottevő fronthatás nem fogja terhelni a szervezetünket, jelentősebb, az egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb, időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Oláh Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.