A Soros–Clinton klán üdvöskéjével bulizott Korányi és felesége

Elindult a kampány, amit a dollárbaloldal New Yorkban élő pénztárnoka, Korányi Dávid luxusbálozással kezdett, derül ki felesége, Mihalik Enikő közösségi oldaláról.

2024. 04. 25. 9:23
Korányi és Karácsony
Korányi és Karácsony Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy adománygyűjtő luxusbálon vett részt Korányi Dávid és felesége, Mihalik Enikő – írja az Origó.

Korányi és Mihalik a luxusbálon. Fotó: Instagram

Mihalik Enikő az összejövetelről a közösségi oldalára is posztolt, a képeken megjelölte Sara Byworth kommunikációs szakembert (aki bizonyos értesülések szerint Mihalik menedzsere lehet), és akit a Soros–Clinton családhoz kötnek szoros szálak. A Korányiék által bejelölt Sara Byworth Instagram-oldalán ugyanis elérhető egy videó, amin Huma Abedin, a Clinton klán kampánytanácsadója, Hillary Clintonnak mutatja be. Huma Abedin neve azért is fontos, mert újabban Alex Soros közeli barátnőjeként híresült el.

Amint rról lapunk korábban beszámolt Korányi Dávid, a dollárbaloldal 2022-es kampányfinanszírozási botrányának kulcsszereplője a közelmúltban beismerte, hogy miként juttatták el a guruló dollárokat a magyar baloldali pártoknak. 

– Politikai lobbitevékenységet is végzünk. Valójában nem vagyunk szégyenlősök, amikor tekintélyelvű vezetőket és irányzatokat kell bírálni, mint például Bolsonarót, Orbánt Magyarországon vagy Kaczynskit Lengyelországban. Valójában elég bátran kritizálunk, és támogatjuk a helyi szervezeteket, tehát azokat a civil szervezeteket, amelyek nagyon gyakran meglehetősen kritikusak ezekkel a kormányzati szereplőkkel – ismerte el az egyik felvételen Korányi Dávid, aki korábban Karácsony Gergely főpolgármester városdiplomáciai főtanácsadója is volt.

Korányi Dávid az egyik beszélgetésben azt is elismerte, hogy a guruló dollárok az ellenzéknél köthettek ki. Úgy fogalmazott, hogy megalapozott sejtése szerint a kedvezményezett civil szervezetek az ellenzék kezére játszanak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.