Magyar Péter nem árulta el, hogy honnan volt a Bajnaiékhoz köthető tájékoztatójuk +Videó

A Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat a baloldali kampányok visszatérő szereplője.

Forrás: Hír Tv2024. 04. 20. 21:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter szombaton sem adott választ a kérdésre, hogy honnan származik a Talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatója – olvasható a Hír TV oldalán.

A Tisza Párt alelnökének honlapján a napokban tűnt fel két olyan szervezet is, amely köthető a Bajnai Gordon-féle DatAdathoz. Az ügyben felmerülő aggályokra már a Nemzeti Szuverenitásvédelmi Hivatal és az Adatvédelmi Hatóság is felhívta a figyelmet.

 

Ahogy a Magyar Nemzet is megírta, valamivel több mint két hónap telt el Magyar Péter közéletben való felbukkanása óta, ám a baloldal új reménysége mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat. Mindez Magyarék oldalának adatvédelmi tájékoztatójából derült ki. A volt baloldali miniszterelnök köre azzal próbálta elrejteni a szerepét, hogy átnevezték osztrák leányvállalatukat, a Datadat GmbH-t. Ide kattintva megtekinthető a témában írt cikkünk.

A Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat egyébként a baloldali kampányok visszatérő szereplője, lényegében a cég bonyolította le a baloldal kampányát a 2022-es országgyűlési választások idején. A cégcsoport volt a legnagyobb haszonélvezője a guruló dollároknak, közvetetten és közvetlenül több mint 1,8 milliárd forintnyi dollárt zsebeltek be – emlékeztetett a Hír TV. A Célpont stábjának így válaszolt Magyar Péter az üggyel kapcsolatban, íme az adás:

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.