Kari Lake: Együtt véget vetünk a mészárlásnak + videó

– Ha az Egyesült Államok szenátora leszek, Trump elnök pedig visszatér a Fehér Házba, újra együtt fogunk dolgozni, hogy véget vessünk az értelmetlen mészárlásnak Oroszország és Ukrajna között, és ismét stabilitást hozzunk a világba – fogalmazott Kari Lake, Arizona republikánus szenátorjelöltje az idei CPAC Hungaryre küldött videóüzenetében.

2024. 04. 26. 14:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kari Lake a felvételen felidézte tavalyi budapesti látogatását:

A budai Vártól a Lánchídig, a Hősök teréig csodálattal néztük a város ragyogó nevezetességeit, de ami igazán lenyűgözött minket, az az volt, hogy mennyire biztonságban éreztük magunkat.

Úgy vélte, hogy ez elsősorban Orbán Viktor miniszterelnöknek köszönhető, hiszen kormányzása történelmi békét hozott Magyarországnak. Kari Lake méltatta a magyar kormány családpolitikáját is, melynek eredményeként az abortuszok száma csaknem a felére csökkent. Rámutatott, hogy ebben nagy szerepe volt a családi adókedvezménynek.

Szerintem ugyanezt kellene tennünk itt Amerikában is

– mondta. Úgy vélte, fel kell ismernünk, hogy csak annyira vagyunk erősek, amennyire a legnagyszerűbb intézményünk, a család. Globalista ellenségeink mégis azt állítják, hogy a család- és hitbarát gondolkodás szélsőséges. Arra törekedtek, hogy elidegenítsék egymástól országainkat – jelentette ki a szenátorjelölt, majd ígéretet tett arra, hogy ha a republikánusok ismét kormányzati pozícióba kerülnek, akkor az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatait ismét szorosra fűzik.

A világ sokkal biztonságosabb hely, ha az Amerikai Egyesült Államok és szövetségesünk, Magyarország erős, és békét teremtve, erőnket felmutatva újra betöltjük felelősségteljes szerepünket a nemzetközi színtéren

– mutatott rá Kari Lake.

Borítókép: Kari Lake, Arizona republikánus szenátorjelöltje (Forrás: Twitter/Kari Lake)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.