Oroszország egy jóval nagyobb háborúra készül + videó

A Nagy Péter-öbölben a Csendes-óceáni Flotta rakétahajóinak legénysége Moszkit cirkálórakétákkal támadást hajtott végre egy tengeri célpont ellen a téli kiképzési időszak ellenőrző tesztjének részeként.

2024. 04. 27. 20:10
Rakétahajókkal támadtak az oroszok egy gyakorlat során
Rakétahajókkal támadtak az oroszok egy gyakorlat során Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az R–261 és R–298 rakétahajókból álló csapásmérő csoport közös rakétatámadást hajtott végre egy ellenséges hadihajót szimuláló tengeri célpont ellen. A cél több mint 90 kilométeres távolságban volt, melyet a két Moszkit cirkálórakéta pontosan el is talált.

A Talnaki Hagyományos Haditengerészeti Erők több mint húsz hajója zárta le azt a területet, ahol az akciót végrehajtották. A Csendes-óceáni Flotta tengeri repülőgépei rögzítették a találatot.

Borítókép: Részlet a videóból (Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.