idezojelek

Így döntötte végérvényesen romba Curtis az influenszertüntetést

A saját kardjukba dőltek Osváthék.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Péntek este megvolt a nagy-nagy kormánybuktatónak szánt baloldali dzsembori. Természetesen az egész politikai indíttatású buli ismét, mint oly sokszor, galád módon bele volt csomagolva egy olyan ügybe, ami mellé természetesen minden normális ember fel tud sorakozni. Ravasz húzás volt ez, valljuk be. Hiszen a gyermekvédelemmel, a gyermekek biztonságával és jólétével mindenki egyet tud érteni, politikai oldaltól függetlenül. Már az nagyon érdekes, hogy ennek az egész kegyelmi ügynek a tematizálását a baloldal átpasszolta a nagy népszerűségnek örvendő inluenszereknek, hogy ők próbálják meg a saját internetes követőiket csatasorba állítva az általuk vágyott kormánybuktatást elérni. Majd természetesen megpróbáltak rátelepedni, és többen is megjelentek közülük a rendezvényen, Dobrev Klárától kezdve Karácsony Gergelyen át egészen a frissen elítélt Fekete-Győr Andrásig. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Természetesen a tüntetés nem volt politikamentes, hiszen kórusban követelték a kormány lemondását. Arról nem is beszélve, hogy az LMBTQ-propaganda harcos szószólói álltak a tüntetés élére, adták a nevüket a rendezvényhez. A kormányellenes megmondóemberek egyik legagresszívebb képviselője, Pottyondy Edina által közreadott névsorból jó látható volt, hogy a gyermekvédelem ürügyén gyakorlatilag egy LMBTQ-nagygyűlés volt a pénteki megmozdulás. Gulyás Mártontól Náray Tamáson, VV Zsoltin és Lakatos Márkon át egészen Alföldi Róbertig sok ismert személy szerepelt a támogatók között. 

A szervezés során ezúttal porszem került a gépezetbe. Mert a tüntetést olyan emberrel is akarták népszerűsíteni, aki nem akarta a nevét adni ehhez.

A Mandiner írta meg, hogy a népszerű rapper, Curtis nevét is felrakta Pottyondy Edina azok közé, akik támogatják a pénteki „civil” tüntetést, pedig a zenész nem csatlakozott megmozduláshoz. 

– A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett – nyilatkozta az esetről a rapper.

Ezt természetesen VV Zsolti nem fogadta el, Facebook-sztoriban reagált: „Egy olyan dologgal szembesültem reggel, amire azt gondolom, hogy nincsen bocsánat. Nincsen bocsánat emberként és nincsen bocsánat barátként, ugyanis Curtis engem mindig a barátjának hívott. Curtis ott volt az esküvői vendégeim listáján, Curtis ott volt a születésnapomon, Curtisszel remek kapcsolatot ápoltunk. És sajnos részéről és nem részemről úgy látszik, hogy a politika ezt a továbbiakban megakadályozza.”

Mint ahogy az kiderült, Curtisnek lett igaza, kőkeményen politizáltak a rendezvény résztvevői, sőt a békés, erőszak elleni tüntetés erőszakba is torkollott. A Pesti Srácok operatőrét és riporterét körbevették a tüntetők, ha a rendőrök nem mentik ki onnan őket, akkor valószínűleg a lökdösődésnél súlyosabb tettlegesség éri őket.

Vasárnap a népszerű rapper egy újabb poszttal jelentkezett, amellyel végérvényesen romba döntötte az influenszertüntetést: „Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, hogy jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, neres f…szszopó,  hiteltelen, megvásárolható ember vagy szerintük. (…) Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők.  Az összes pedofilt és ehhez asszisztáló pedig végezzék ki! Én ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben több száz gyereknek segítek, támogatom őket, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam.”

Ennyit a politika- és erőszakmentes tüntetésről, VV Zsoltiról és az egész influenszercirkuszról. Nincs több kérdés.

 

Borítókép: Curtis (Forrás: Képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Nem akarunk woke-keltetőt Józsefvárosban

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.