idezojelek

Csak a szokásos: Magyar Péter hazudik

Magyar Péter a vidéket járja. És hazudik. Közben azt is bevallotta, hogy loptak. Állítólag.

Néző László avatarja
Néző László
Cikk kép: undefined

Magyar Pétert a minap Békés megyében próbálta szóra bírni riporterünk azzal kapcsolatban, hogyan kerültek mozgalmának adatvédelmi tájékoztatójába a DatAdat-csoporthoz köthető cégek. Magyar természetesen mindent tagadott, később, egy másik riporterünknek azzal a „hihető” magyarázattal állt elő, hogy az adatvédelmi tájékoztatót „átvették” valakitől. Magyarul: lopták. Tulajdonképpen nem lenne szokatlan eljárás ez tőlük, aki logót lop, miért ne lophatna mást is. Én azért fenntartással fogadom ezt, a DatAdat nem jelenik meg véletlenül sehol.

De Magyar Péter két súlyos hazugságot is elmondott a Magyar Nemzettel kapcsolatban. Az egyik, hogy ránk, az újságunkra senki sem kíváncsi, három olvasónk van. A másik, hogy alapító-főszerkesztőnk, Pethő Sándor forog a sírjában.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Digitális Közösségmérési Tanács (DKT – a portálok látogatottságának hitelesnek elfogadott mérője) szerint aznap, amikor Magyart kérdeztük, 340 216 látogatója volt a Magyarnemzet.hu-nak. Ez pont annyival több, mint amennyivel különb bármelyik véletlenszerűen kiválasztott tisztességes magyar ember Magyar Péternél.

Hogy Pethő Sándor forog-e a sírjában, azt nem tudjuk, mi nem beszélünk halottakkal, nem is látjuk őket. Gyanítom, pszichopeti sem, ha mégis ezt képzeli, ennek kezelésére vannak megfelelő gyógyszerek, intézmények. Azt viszont tudjuk, hogy alapító-főszerkesztőnknek könnyű volt úriembernek maradni: ő még nem ismerhette Magyar Pétert.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Fazekas Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.