idezojelek

Ez az év poénja: így csinált bohócot Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergelyből

Gyurcsány kesztyűbábja nevetségessé tette magát.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Dübörög a választási kampány. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje mindennap bemutatja a választóknak Karácsony Gergely meg nem valósult projektjeit, vállalásait. De nem csak ezért érdemes figyelni Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalát. A korábbi kormányszóvivő nagyon szórakoztató módon magyarázza el a budapestieknek, hogy Karácsony Gergely miért nem alkalmas ellátni a feladatát. Szerdai posztjában gyakorlatilag bohócot csinált a főpolgármesterből, amikor zseniálisan reagált arra, hogy Karácsony gyerekes módon elrejtette tíz könyvét a város különböző pontján:

„Karácsony Gergely játszadozik! Pedig Budapest nem óvoda. De van egy ajánlatom Karácsonynak. Ha ennyire kincskeresőset akar játszani, akkor főpolgármester úr nyugodtan játszadozzon a Gyurcsány-csoportban, mi felnőttek, addig elvégezzük helyette a munkát a Városházán."

Szentkirályi Alexandra nem érte be ennyivel, még egy komoly fricskát is adott az alkalmatlan főpolgármesternek, hozott neki egy kifestőkönyvet, ha már ennyire gyerekes:

„Óvodásokat az óvodába, felnőtteket a Városházára! Karácsony Gergely 10 helyen elrejtette a könyvét Budapesten, és azt várja, hogy a fővárosiak kincskeresőzzenek vele. Ha ilyen óvodás a tempó a Városházán, akkor, gondoltam, hozok neki egy járműves színezőt, hogy tanuljon belőle. Ezzel eljátszadozhat június 9-ig.”

Karácsony Gergely ténykedése során hibát hibára halmozott. Szinte semmi sem valósult meg eddigi ígéreteiből. Csődközelbe kormányozta a koszossá, rendezetlenné és kaotikussá vált Budapest. Működése alatt a balliberális vezetésű főváros parkolóhelyeket számolt fel, megemelte a parkolási díjakat és kiterjesztette a fizetős zónákat olyan helyeken is, amelyek korábban ingyenesek voltak. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Írásos ígérete ellenére, nagy dugókat okozva, nem adta vissza az autós forgalomnak a Lánchidat, emellett városszerte megjelentek a biciklisávok mellett az úgynevezett Geri-karók: az Üllői úti és Váci úti sávval közfelháborodást váltott ki nemcsak a budapestiek, de a mentők között is, ugyanis a Geri-karók növelik a káoszt és a dugókat városszerte.

Ez a szomorú igazság, ezt érzékeli a fővárosiak jelentős része. Nagyon fontos azonban azoknak is megmutatni, hogy mi a valóság, akik esetleg még mindig bíznak benne. Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja, hiszen a fővárosi városháza a DK-vezér embereivel van tele, gyakorlatilag az ő kezén van.

Borítókép:  Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Nem akarunk woke-keltetőt Józsefvárosban

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.