idezojelek

Juszt hatalmas öngólt lőtt Magyar Péter baloldali tüntetése kapcsán

Összenő, ami összetartozik.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Korábban már megírtuk, hogy Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol a focipalántákat minősíti, hol pedig orosz zászlónak nézi a magyar lobogót. De sikerült neki legutóbb nagyon csúnyán belerondítani még a nemzeti ünnepünkbe is, természetesen a Most vagy soha! című film került a céltáblájára. 

A posztjaiban fellelhető sorozatos baklövések és melléfogások sorozata azonban nem szegte kedvét, mert a gonoszkodásban és a gyűlölködésben éli ki magát, a tények és a valóság nem érdekli.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap Debrecenben tüncizett a dollárbaloldal új figurája, Magyar Péter. Mint ismert, a debreceni Fidesz áthúzott nadrágszíjat ábrázoló plakátokat helyezett ki a demonstráció helyszínén. A nadrágszíjas grafika mellett a „Debrecenben tiszteljük az édesanyákat” feliratú plakátokat is kihelyeztek, utalva ezzel a Varga Judit által a Frizbi című műsorban elmondottakra és arra is, hogy a baloldali politikus anyák napjára szervezte a debreceni tüntetését. Ez természetesen megihlette Jusztot is, és azonnal beleszállt Kósa Lajosba, és segítségére sietett az elvtársának:

„A Fidesz sziporkázó szellemóriása, Mr. 20% ismét beszólt. Imigyen: »Anyák napjára politikai demonstrációt nem szervezünk.« Jól van, Lajoska. Értjük. Anyák napjára csak lejáratónak szánt plakátokat tervezünk, készítünk, s az éj leple alatt elárasztjuk vele a várost.  Tesszük mindezt büszkén, még alá is írjuk. Igen, hogy mindenki tudja – én, Kósa Lajoska vagyok a hülye.” 

Juszt ismét öngólt lőtt, mert túl azon, hogy a baloldali Magyar rendezvénye hatalmas felháborodást keltett, hiszen fittyet hányva a jó ízlésre, anyák napjára szervezte a megmozdulást, a debreceni Fidesz plakátjai pontosan az anyák védelmére készültek. Hiszen egy olyan ember, aki a saját feleségével és gyermekeivel úgy viselkedik, ahogy az kiderült a felkavaró Frizbi-interjúból, nem tiszteli a nőket és az anyákat sem, tehát hiteltelen. Ebből következik, hogy aki melléje áll, az is hiteltelen. 

Összenő, ami összetartozik.

 

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.