Csercseszov mint Jürgen Klopp utódja a Liverpool élén?

Oroszországban a legutóbb a Fradi vezetőedzői posztját betöltő Sztanyiszlav Csercseszov jövője a téma. A Szpartak Moszkva egyik volt játékosa szerint a Liverpool, a Manchester City, a Real Madrid és a Barcelona lenne az ideális következő állomás Csercseszov karrierjében – persze csak viccelt.

2024. 03. 27. 21:13
CSERCSESZOV, Sztanyiszlav
Budapest, 2023. március 16. Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros orosz vezetõedzõje a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjében játszott Ferencváros - Bayer Leverkusen visszavágó mérkõzés végén a Puskás Arénában 2023. március 16-án. A Bayer Leverkusen 2-0-ra gyõzött. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sztanyiszlav Csercseszov tavaly nyáron távozott a Fradi éléről, miután a csapat a BL-selejtező első fordulójában beleszaladt a késbe egy feröeri együttes ellen. A 60 éves edző orosz sajtóhírek szerint az azeri válogatott szövetségi kapitánya lehet, bár a szövetség cáfolta ezt a hírt, amire kissé cinikusan reagált a Szpartak Moszkva volt játékosa, Valerij Gladilin, aki a Liverpool csapatát is megnevezte, mint következő ideális munkáját.

– Melyik csapat lenne ideális Csercseszovnak? A Liverpool, a Manchester City, a Real Madrid és a Barcelona – poénkodott Gladilin az orosz RB Sport cikkében. – Meg kell érteni, hogy az edző munkája elsősorban az ajánlatokon múlik. Sok a pletyka vele kapcsolatban, nem biztos, hogy vannak valós kapcsolatok. Ő nagyon tapasztalt, készen áll a komoly munkára, efelől nincs kétségem.

Csercseszov tehát a Fradi után valószínűleg nem lesz Jürgen Klopp utódja, főnöke, s egyben a Liverpool új edzője. De azeri kapitány még lehet – vagy nem.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.