Simicskó István: Ez a választás létfontosságú

Székesfehérvárról jelentkezett be a KDNP parlamenti frakcióvezetője.

2024. 04. 25. 14:33
Simicskó István és a fehérvári Fidesz-KDNP Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Létfontosságú lesz a június 9-i választás, amelyen békéről és háborúról is döntenie kell a választóknak – közölte Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezetője a Fidesz Facebook-oldalán megosztott videóban, amelyben Székesfehérvárról jelentkezett be.

A politikus felidézte, hogy a háborúpárti baloldal akciókat indít Brüsszelben és máshol is, velük szemben a magyar kormány és jelöltjei is a béke pártján állnak, hiszen az építkezés lehetőségét, a fejlődés lehetőségét, a boldogulás lehetőségét a béke adja meg. 

A béke pártján állnak a Fidesz–KDNP székesfehérvári és országos képviselői, akik számos helyen standolnak, felkeresik az embereket, számos aktivista segíti a munkájukat. A felvételen jelen van Cser-Palkovics András polgármester és csapata, akik 14 önkormányzati képviselővel és támogatóival tovább fejlesztenék a várost – hangsúlyozta Simicskó István.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.