Szabadkozik az RTL Sebestyén Balázsék vicce miatt

A celebek egy kisfiúval készítettek álinterjút, az ügyben már az NMHH is vizsgálódik.

Forrás: Mandiner2022. 10. 22. 10:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Celeb vagyok, ments ki innen! kedd esti élő adásában Vadon János egy kolumbiai kisfiúval, Pedritoval beszélgetett. Őszinte sajnálatunkra, az élő műsorban elhangzott »vicc« bántó volt, annak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni. Fontosnak tartjuk azonban, hogy Vadon János – felismerve az elhangzottak súlyát – a következő adásban bocsánatot kért” – olvasható a Mandiner cikkében.

Az RTL a kiskorúak védelmét különösen fontosnak tartja.

Éppen ezért mi is bocsánatot kérünk Pedritótól, a szüleitől és a műsor mindazon nézőjétől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte

– közölte szombaton az RTL.

Korábban beszámolt róla a Mandiner, hogy kigúnyoltak egy kolumbiai kisfiút Sebestyén Balázsék, ezért vizsgálat indult ellenük. Balázsék ellen az elmúlt tizenhárom évben már több mint hatvan alkalommal indított eljárást a médiahatóság.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: Mandiner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.