Megint jön a látogatási tilalom a kórházakban? Van egy város, ahol lehetséges

Az influenzaszerű megbetegedések miatt részleges látogatási tilalom lép életbe csütörtöktől a nagykanizsai kórház krónikus belgyógyászati osztályán.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 25. 19:39
null
Itt fogadják az ápolók a koronavírusos betegeket Fotó: MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az influenzaszerű megbetegedések emelkedése miatt, az osztályon ápolt betegek védelméért hozták meg a döntést – olvasható a tájékoztatás a Kanizsai Dorottya Kórház honlapján.

Az osztályon ápolt betegek egészségügyi állapotáról naponta 14 és 16 óra között telefonon kaphatnak felvilágosítást a családtagok, de a kórház vezetése azt kéri, hogy 

munkatársaik leterheltsége miatt lehetőség szerint csak egy hozzátartozó érdeklődjön.

Kitérnek arra is, hogy az intézmény biztosítja, hogy kritikus állapotú beteg esetén egy általa megjelölt személy a páciens mellett lehessen.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.