Ököllel ütötte a saját gyermekei előtt a biciklis az édesanyát, mert szólt, hogy jó lenne, ha nem ütné el őket

Eszébe sem jutott elnézést kérni, inkább ütött. Ököllel.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2023. 04. 24. 17:20
Man,Is,Acting,In,The,Fighting,Pose,,Right,Fist,Ready
237025318 Fotó: Suphaksorn Thongwongboot
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyermekei szeme láttára bántalmazta egy idegen férfi az édesanyát, pedig csak annyi történt, hogy a nő rászólt a kerékpáros férfire, amiért majdnem elütötte a kisgyerekét – számolt be az esetről a Ripost.

A szentendrei Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon történt az eset, amikor szóváltásba keveredett egy, a gyermekeivel kutyát sétáltató nő, és egy középkorú biciklis férfi. A férfi ugyanis hátulról akarta őket megelőzni, és közben majdnem elütötte az egyik gyermeket, amit az édesanya nem hagyott szó nélkül. 

A férfinek eszébe sem jutott elnézést kérni, ököllel homlokon ütötte az édesanyát úgy, hogy végül mindketten a patak medrében kötöttek ki. Egy szemtanú szerint a nő rákiáltott a férfira, hogy, „Nem tud vigyázni? Elüti a gyereket”, amelyre a válasz egy ökölcsapás volt. 

Végül két férfi ment oda, hogy segítsen az édesanyának, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság pedig arról tájékoztatta a lapot, hogy a férfit a helyszínen előállították a rendőrök, jelenleg a szentendrei rendőrkapitányság bűnügyi osztályán garázdaság miatt van folyamatban büntetőeljárás ellene. „Kollégáink jelenleg is vizsgálják a történtek körülményeit” – fűzték hozzá. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.