Óvodás kislánnyal fajtalankodott egy férfi Veszprém vármegyében

Vádat emelt az ügyészség egy kiskorút szexuálisan bántalmazó Veszprém vármegyei férfi ellen.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 04. 04. 11:17
Pedofil 

Stop,Violence,And,Abused,Children.,Traumatized,Children,Concept.
Pedofil Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vádlottal szemben 12 év fegyházbüntetést, közügyektől és kiskorúak felügyeletétől való eltiltást indítványoz az ügyészség – tudatta a Veszprém Vármegyei Főügyészség kedden közleményben.

A kislány gyakran megfordult a vádlott házában, sokszor az éjszakát is náluk töltötte, a vádlottra és annak élettársára az ötéves gyermek a nagyszüleiként tekintett.

A gyermek 2020. október elején szintén a vádlott házában töltötte az éjszakát, a férfi és az élettársa között, a franciaágyban aludt el.

Az elkövető a szokásának megfelelően több üveg sör elfogyasztása után feküdt le. A gyermek a hasát fájlalta, és arra kérte a felnőtteket, hogy simogassák meg. Eközben elaludt, ekkor fordult felé szeméremsértő módon a férfi; erre a gyermek felriadt, és arra kérte a vádlottat, hogy hagyja békén. A férfi eleget tett a kérésnek, a gyermek pedig elaludt.

Másnap a kislány beszámolt édesanyjának az esetről, ami a gyermek viselkedésében is nyomot hagyott

– írta a főügyészség.

A vádirat szerint az 54 éves férfi 2020-ban ismerte meg az óvodáskorú gyermeket, akivel élettársának korábbi családi kötődései révén került közelebbi kapcsolatba.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Shutterstock)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.