Németh Szilárd levelet kapott a Momentumtól, ezt válaszolta + fotó

A kormány által a parlamentben benyújtott törvénytervezettel kapcsolatban kapott levelet a Momentum országgyűlési frakciójától Németh Szilárd.

Munkatársunktól
2023. 06. 16. 18:05
NÉMETH Szilárd; NACSA Lõrinc
Budapest, 2023. június 14. Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettese, rezsicsökkentés fenntartásáért felelõs kormánybiztos felszólal a Magyarország 2024. évi központi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2023. június 14-én. Jobbról Nacsa Lõrinc, a KDNP frakcióvezetõ-helyettese. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz alelnöke mindezt a Facebookon osztotta meg követőivel. A Fidesz frakcióvezető-helyettese kézzel írt rövid válaszában kiemelte az új törvény lényegi elemeit, amiről egy fényképet is posztolt közösségi oldalán.

A tervezetet egyébként épp pénteken délután tárgyalják a parlamentben. Az országgyűlési képviselők közül ugyanakkor csak alig néhányan jelentek meg a vitán, így könnyen meglehet, hogy a nap folyamán nem születik döntés a törvénytervezetről.

A vita során egy érdekes közjáték is történt: Rétvári Bence szembesítette a momentumos Orosz Annát: egy olyan törvényjavaslat ellen szólalnak fel, amelyben Tóth Endre momentumos szakpolitikus kérését teljesítették azzal, hogy megszűnik a portfóliókészítés és az önértékelés kötelezettsége. 

Borítókép: Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos felszólal a Magyarország 2024. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. június 14-én. (Forrás: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.